Krasser
De krasser is een algemene veldsprinkhaan die van de zomer tot de herfst leeft in graslanden en bermen. Ze voeden zich met grassen en kunnen niet vliegen vanwege korte vleugels. De eitjes overwinteren in de grond en komen in het voorjaar uit, waarna de jonge dieren snel opgroeien.
























